Φωτογράφιση μαθητών για το Νέο μας Ημερολόγιο

 

Αγαπητοί γονείς,
Αρχικά θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχές μας για μια χρονιά δημιουργική με υγεία και πρόοδο για όλους. Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, σκοπός του συμβουλίου μας είναι η ηθική και υλική ενίσχυση του έργου του σχολείου για την αποδοτικότερη λειτουργία του και την αρτιότερη μόρφωση των μαθητών.
H σύνθεση του συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων παραμένει ίδια με την περσινή (αφού εκλογές πραγματοποιούνται κάθε 2 έτη), η οποία είναι η παρακάτω:
 
 
 
Πρόεδρος : Χαλκιαδάκη Δόξα, Αντιπρόεδρος : Τζομπανάκης Νεκτάριος
Γενική Γραμματέας : Ρουκουνάκη Βιργινία, Αναπληρώτρια Γραμματέας : Κοντογιαννάκη Εύα
Ταμίας : Ζουριδάκης Στέφανος, Αναπληρωτής Ταμίας : Κώτσος Εμμανουήλ
Εκπρόσωποι Ένωσης Γονέων : Νεοφύτου Μιχάλης, Μανούσακα Ασημένια, Πριναράκη Περσεφόνη
Εκπρόσωποι Δημοτικού : Χαλκιαδάκη Δόξα, Αναπληρωτής : Τζομπανάκης Νεκτάριος
Εκπρόσωποι νηπιαγωγείου : Ζουριδάκης Στέφανος, Αναπληρώτρια : Χριστοπούλου Άρτεμις
Εκπρόσωποι κυλικείου : Χριστοπούλου Άρτεμις, Αναπληρώτρια : Ρουκουνάκη Βιργινία
Μέλη : Ξεπαπαδάκης Δημήτρης, Νικάκης Κωνσταντίνος, Φραγκεδάκη Καλλιόπη
Για την εξελεκτική επιτροπή εκλέχτηκαν :
Σολανάκης Χαράλαμπος, Βουράκη-Ούτα Ουρανία και Αγγελική Κωσταμένα
 
Υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας με το Σύλλογο από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης facebook σαν “Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 13ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων”, μέσω e-mail του Συλλόγου στο sgoneon13@gmail.com και από το blogspot όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ανακοινώσεις  και τις δράσεις του Συλλόγου. Επίσης σύντομα θα γίνει η πρώτη Γενική Συνέλευση του φετινού έτους όπου όλοι σας μπορείτε να είστε παρόντες εκφράζοντας θέματα που σας απασχολούν.
 
Τέλος πρέπει να σας αναφέρουμε ότι η φωτογράφηση για το σχολικό ημερολόγιο του νέου έτους προγραμματίζεται την επόμενη βδομάδα. Θα υπάρξει ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία. Εκείνη τη μέρα καλό θα ήταν, να βρίσκονται στο σχολείο όλα τα παιδάκια που θέλουν να φωτογραφηθούν, ώστε να μην χρειαστεί να γίνει επανάληψη της φωτογράφησης. Επίσης επειδή μπορεί κάποιοι γονείς να μην επιθυμούν να φωτογραφηθεί το παιδί τους, παρακαλώ να μας ενημερώσετε στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο email του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, (αναφέρεται παραπάνω) μέχρι το τέλος της βδομάδας. Όσοι δεν στείλουν μήνυμα μέχρι την Κυριακή 09.10.22 θα θεωρήσουμε την απάντηση τους θετική. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου