Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

Σχετικά με το κέρασμα στο bazaar!!!

Αγαπητοί γονείς,
θα θέλαμε να σας ζητήσουμε  όποιος τελικά θέλει να προσφέρει κάποιο κέρασμα για το bazaar του σχολείου, να ενημερώσει αύριο είτε τη δασκάλα της τάξης, είτε τη διευθύντρια και αν γίνεται να φέρει το κέρασμα μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι -στο σχόλασμα των παιδιών.
Αν μαζευτούν αρκετά κεράσματα και έγκαιρα ....μια ευχάριστη έκπληξη θα περιμένει μικρούς και μεγάλους το ίδιο απόγευμα!!!
Όσες μαμάδες μπορούν να βοηθήσουν στην ετοιμασία...της έκπληξης ας μείνουν στο σχολείο μετά το σχόλασμα την Τετάρτη το μεσημέρι!!

Με εκτίμηση
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Βιβλιοπαρουσίαση από τη Λέσχη Ανάγνωσης Ενηλίκων του σχολείου μας!!!

Η Λέσχη Ανάγνωσης Ενηλίκων «Ταξιδευτές στο Φως» (13ο Δημ. Σχ. Χανίων) πρόκειται να παρουσιάσει τo Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων στις 18.00 το βιβλίο εκπαιδευτικής/συμβουλευτικής ψυχολογίας των: Δρ. Έλενας Βιταλάκη & Δρ. Αναστασίας Πρατικάκη (Παν/μιο Κρήτης).
«Των παιδιών μας τα παιδιά, τρεις γενιές σε μία οικογένεια»
Την εκδήλωση διοργανώνει το Επιστημονικό Δίκτυο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Κρήτης (ΕΔΕΕΚ) ως εμψυχωτής φορέας της Λέσχης  (http://filanagnostes.weebly.com/) και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης του νομού και το βιβλιοπωλείο Librairie.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η κα. Ευθυμάκη Μαρία-Εκπαιδευτικός (MSc), Συντονίστρια της Λέσχης, μέλος ΕΔΕΕΚ και οι εκπαιδευτικοί, μέλη της Λέσχης και του ΕΔΕΕΚ: κα. Δαβράδου Άννα, κα. Κίτσου Γιώτα, κα. Μπουντρογιάννη Χριστοφία.