Χριστουγεννιάτικο bazaar και ενημέρωση για την παράδοση βαθμολογίας!!

Αγαπητοί γονείς, τα Χριστούγεννα σιγά σιγά πλησιάζουν…γι'αυτό το λόγο σας καλούμε να σημειώσετε τις εξής ημερομηνίες στο ημερολόγιό σας για τον καλύτερο προγραμματισμό σας.
·                     Η βαθμολογία και η πρόοδος α τριμήνου θα δοθεί στα παιδιά τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου (12.15-14.00). Την ημέρα αυτή το ολοήμερο τμήμα θα λειτουργήσει κανονικά.
·                     Το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο παζάρι του σχολείου μας (για φέτος ανακύκλωση παιχνιδιών, ειδών διακόσμησης σπιτιού και ειδών ομορφιάς) θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου (ώρα προσέλευσης 17.30). Την ημέρα αυτή το ολοήμερο τμήμα του σχολείου θα λειτουργήσει μέχρι τις 15.00.
·                     Το σχολείο θα κλείσει για διακοπές τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου. Αυτή την ημέρα θα λειτουργήσει  στο πλήρες ωράριό του (14.00). Το ολοήμερο τμήμα θα  λειτουργήσει κανονικά, ωστόσο όσοι γονείς επιθυμείτε να πάρετε νωρίτερα τα παιδιά σας αυτό θα είναι εφικτό.

Και στις τρεις από τις παραπάνω ημερομηνίες είναι σημαντικό να συναντηθούμε και να επικοινωνήσουμε για τα παιδιά μας και για το σχολείο μας! Επίσης, κρίνεται απολύτως απαραίτητο, πριν εστιάσουμε στις οικογένειές μας για να γιορτάσουμε τη γέννα του Χριστού, να δούμε τη γέννα αυτή ως πράξη αλληλεγγύης κι ενδυνάμωσης οικογενειών και παιδιών που περιμένουν από εμάς …εδώ στο σχολείο, στη γειτονιά, στην πόλη! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ υποστηρίζουμε τελευταία φορά μέσα στο 2013 το κουτί του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ του σχολείου μας (με ρύζι-όσπρια-ζυμαρικά-γάλα) και … «Χριστός γεννάται σήμερον…»
       Καλές γιορτές με υγεία, δύναμη και χαμόγελο στα σπίτια σας !!!
Από τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου
αλλά και από το σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων
Καλή χρονιά…Χρόνια πολλά!