Χαιρετισμός από το νέο Συμβούλιο Γονέων και Κηδεμόνων!!


14 Νοεμβρίου 2013

Αγαπητοί γονείς,

Είμαστε το νέο συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και  Κηδεμόνων του σχολείου μας και θα θέλαμε να σας συστηθούμε και να σας ενημερώσουμε για τις ιδέες και τις προθέσεις μας.
Το νέο Συμβούλιο αποτελείται από 9 τακτικά μέλη και έχει Πρόεδρό του τον   κ Κονταράκη Κωνσταντίνο που θα συντονίζει τηv προσπάθεια όλων των μελών, αλλά και την δικής σας.
Τα ονόματα των υπόλοιπων μελών είναι: Αναγνωστάκη Αθηνά, Δημητρόπουλος Παναγιώτης, Λυκάκη Δήμητρα, Ντρουμπογιάννη Χρύσα, Παρτσακουλάκης Αργύρης, Πριναράκη Zωή, Σπυριδάκης Δημήτρης, Στρατάκης Αντώνης και όλοι θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε καθ' όλη τη διάρκεια  της θητείας μας στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε παρατήρηση, πρόταση, ιδέα, σκέψη ή παράπονο που θα βοηθήσει το δύσκολο έργο μας.
Αρχικός στόχος μας είναι η επικοινωνία μαζί σας!! Μια επικοινωνία ουσιαστική με βάση το διάλογο κι όχι την απλή γνωστοποίηση των αποφάσεών μας. Γι αυτό και αναζητήσαμε όλους τους πιθανούς τρόπους που  θα μπορούμε να επικοινωνούμε για ζητήματα είτε προσωπικά είτε συλλογικά.
Πρώτος τρόπος η καθημερινή μας συνάντηση έξω από το χώρο του σχολείου.
Δεύτερος, τα τηλέφωνα μας, που θα βρείτε στο blog και είναι στη διάθεσή σας.
Τρίτος, ο νέος τρόπος - ανέξοδης και γρήγορης επικοινωνίας -το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Στείλτε μας το e-mail σας με μήνυμα στο e-mail του Συλλόγου sgoneon13@gmail.com και θα έχετε άμεση ενημέρωση!
Τέταρτος τρόπος το “κουτί επικοινωνίας του Συλλόγου γονέων” που θα στηθεί στην είσοδο του σχολείου κι όπου θα μπορείτε να μας αφήνετε σημειώματα, ακόμη και ανώνυμα, παραθέτοντας τη σκέψη σας , τη ιδέα ή τον προβληματισμό σας.
Πιστοί στην πρόοδο των καιρών δεν θα μπορούσαμε να μην ανοίξουμε κι ένα πέμπτο τρόπο επικοινωνίας μαζί σας το blogspot του Συλλόγου με  το όνομα sgoneon13.blogspot.com από όπου θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τη δράση του συλλόγου άμεσα.
Σκοπός μας είναι να γίνουμε από 9…279 αυτοί που θα οραματίζονται ένα καλύτερο χώρο κι ένα υγιέστερο περιβάλλον για τα παιδιά μας.
Σας θέλουμε πλάι μας κι όχι απέναντι μας σ' αυτή τη δύσκολη προσπάθεια κι ευχόμαστε να γινόμαστε ολοένα και περισσότεροι αυτοί που θα ασχολούμαστε με τα προβλήματα του σχολείου. Έτσι θα χαιρόμαστε τα αποτελέσματα των κόπων μας μαζί με τα παιδιά μας, δίνοντάς τους ένα καλό παράδειγμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα!!

Ελπίζουμε στη συνεργασία σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!!
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συμβουλίου