Εκλογοαπολογιστική συνέλευση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων έτους 2018

Αγαπητοί γονείς,
Όπως σας είχαμε ενημερώσει, την Τετάρτη 10.10.18 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η 1η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου κατά την οποία ψηφίστηκε η αλλαγή του καταστατικού ως προς τον αριθμό των μελών του διοικητικού συμβουλίου (από 7μελές σε 15μελές) και η νέα σύνθεση του  συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, λόγω λήξης της θητείας της, η οποία είναι η εξής:

Επιστολή προς τους Γονείς και Κηδεμόνες


Αγαπητοί γονείς.

Με αυτή την επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Ο Σύλλογος Γονέων είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της οικογένειας και της σχολικής μας μονάδας.

Ενημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων


Αγαπητοί γονείς,
Αρχικά θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχές μας για μια χρονιά δημιουργική με υγεία και πρόοδο για όλους. Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, σκοπός του συμβουλίου μας είναι η ηθική και υλική ενίσχυση του έργου του σχολείου για την αποδοτικότερη λειτουργία του και την αρτιότερη μόρφωση των μαθητών.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει στον Αγιασμό του σχολείου μας, θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου μας. Γνωρίζεται πως γίνεται προσπάθεια να διευρυνθεί το συμβούλιο και από 7μελές να γίνει 15μελές. Γι’ αυτό θα θέλαμε την συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων γονέων στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στις 18:30 στην αίθουσα των υπολογιστών στο σχολείο μας.
Στη συνάντηση αυτή εκτός από τις εκλογές (τις οποίες θα στηρίξει το παρόν συμβούλιο με την υποψηφιότητα του), θα πραγματοποιηθεί και οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς & παρουσίαση του μέχρι τωρα έργου του συμβουλίου του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, καθώς και των μελλοντικών σχεδίων που αφορούν την καλύτερη βιωσιμότητα των παιδιών μας στο σχολείο. Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να εκφράσετε προβληματισμούς και θέματα προς συζήτηση και επίλυση που αφορούν την ασφάλεια, την υγεία και την μάθηση των παιδιών μας.
Ξέρουμε ότι ο χρόνος όλων είναι περιορισμένος και πολύτιμος, όμως όπως ήδη αναφέραμε, η παρουσία σας είναι σημαντική αφού με καλή συνεργασία από όλους, μπορούμε να λύσουμε θέματα που υπάρχουν και θα προκύψουν στην σχολική κοινότητα κατά την διάρκεια της τρέχουσας χρονιάς.

Χανιά 24-09-2018
                                                                                                  Με εκτίμηση
                                                                                                                      Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Απολογισμός έργου 2017-2018

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες


Κάνοντας έναν απολογισμό του προηγούμενου έτους, ο Σύλλογος μας κατάφερε να υλοποιήσει σημαντικά έργα που είχε βάλει σαν στόχο. 
Τα σημαντικότερα από αυτά είναι : 
α) προμήθεια θερμοθαλάμου για το ζέσταμα του φαγητού των παιδιών του ολοήμερου τμήματος 
β) τοποθέτηση αντιολισθητικών ταινιών στις σκάλες εσωτερικά και εξωτερικά του σχολείου, 
γ) ανακαίνιση της αίθουσας των εικαστικών που πλέον χρησιμοποιείται σαν αίθουσα διδασκαλίας 
δ) επισκευή των παραθύρων και στις δύο εσωτερικές σκάλες του σχολείου από όπου έμπαιναν τα νερά της βροχής 
ε) προμήθεια χρωμάτων και βάψιμο των τοιχίων περιμετρικά του σχολείου 
στ) ενίσχυση μαθητών των τμημάτων της έκτης (6) τάξης Δημοτικού για την συμμετοχή τους στην ετήσια εκδρομή του σχολείου στην Αθήνα και 
ζ) συνεργασία με τις Διευθύνσεις του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου για την αποδοτικότερη επίλυση προβλημάτων στη σχολική κοινότητα.

Με εκτίμηση
ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων (παλαιά σύνθεση)

Ευχαριστήρια στις Κα Αρχαγγελάκη – Κα Τσιράκη Χρυσούλα


Ευχαριστούμε θερμά την Κα Αρχαγγελάκη – Τσιράκη Χρυσούλα η οποία με μεγάλη προθυμία επιμελήθηκε πλήρως το γεύμα των ατόμων της αντιπροσωπείας του σχολείου “Ακρόπολης” Λευκωσίας Κύπρου, κατά την τελετή αδελφοποίησης των δύο σχολείων η οποία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων.

Με εκτίμηση
Η Διεύθυνση
Ο Σύλλογος Διδασκόντων
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Ευχαριστήρια στο Κρητικό Εργαστήρι Λαμπάκη


Ευχαριστούμε θερμά για μία ακόμα χρονιά τον Κο Λαμπάκη Βαγγέλη από το “Κρητικό Εργαστήρι” της οικογένειας Λαμπάκη για την ανιδιοτελή προσφορά του στο ολοήμερο τμήμα του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων.

Με εκτίμηση
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Ευχαριστήρια στην πρώην Δ/ντρια του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την περσινή Διευθύντρια του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων, Κα Τερεζάκη Χρύσα για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε κατά την διάρκεια του προηγούμενου σχολικού έτους & να της ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία στο νέο της σχολικό περιβάλλον. Επίσης θα θέλαμε να καλωσορίσουμε την Νέα Διευθύντρια του σχολείου μας, Κα Γιαννουλάκη Τριανταφυλλιά και να της ευχηθούμε καλή δύναμη στο νέο της έργο.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων