Ενημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων


Αγαπητοί γονείς,
Αρχικά θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχές μας για μια χρονιά δημιουργική με υγεία και πρόοδο για όλους. Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, σκοπός του συμβουλίου μας είναι η ηθική και υλική ενίσχυση του έργου του σχολείου για την αποδοτικότερη λειτουργία του και την αρτιότερη μόρφωση των μαθητών.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει στον Αγιασμό του σχολείου μας, θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου μας. Γνωρίζεται πως γίνεται προσπάθεια να διευρυνθεί το συμβούλιο και από 7μελές να γίνει 15μελές. Γι’ αυτό θα θέλαμε την συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων γονέων στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στις 18:30 στην αίθουσα των υπολογιστών στο σχολείο μας.
Στη συνάντηση αυτή εκτός από τις εκλογές (τις οποίες θα στηρίξει το παρόν συμβούλιο με την υποψηφιότητα του), θα πραγματοποιηθεί και οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς & παρουσίαση του μέχρι τωρα έργου του συμβουλίου του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, καθώς και των μελλοντικών σχεδίων που αφορούν την καλύτερη βιωσιμότητα των παιδιών μας στο σχολείο. Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να εκφράσετε προβληματισμούς και θέματα προς συζήτηση και επίλυση που αφορούν την ασφάλεια, την υγεία και την μάθηση των παιδιών μας.
Ξέρουμε ότι ο χρόνος όλων είναι περιορισμένος και πολύτιμος, όμως όπως ήδη αναφέραμε, η παρουσία σας είναι σημαντική αφού με καλή συνεργασία από όλους, μπορούμε να λύσουμε θέματα που υπάρχουν και θα προκύψουν στην σχολική κοινότητα κατά την διάρκεια της τρέχουσας χρονιάς.

Χανιά 24-09-2018
                                                                                                  Με εκτίμηση
                                                                                                                      Το Δ.Σ. του Συλλόγου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου