Το νέο Edu Pass για τη δήλωση των Self test των μαθητών/τριών

 

Από σήμερα 1/11/2021 αλλάζει η διαδικασία δήλωσης των self test ή των rapid test για τους μαθητές/τριες. Η δήλωση από σήμερα, θα γίνεται στην πλατφόρμα edupass.gov.gr Στην πλατφόρμα αυτή θα τυπώνετε και πάλι τη Σχολική κάρτα για COVID 19, δυο φορές την εβδομάδα. 
Συγκεκριμένα η δήλωση θα γίνεται τη Δευτέρα και θα μας φέρνουν οι μαθητές και μαθήτριες τη δήλωση την Τρίτη και ξανά η δήλωση θα γίνεται την Πέμπτη και θα το φέρνουν οι μαθητές, μαθήτριες την Παρασκευή. Σε περίπτωση νόσησης μαθητή ή μαθήτριας εντός του τελευταίου εξαμήνου, η δήλωση θα γίνεται μόνο μια φορά.
Επίσης, από σήμερα οι Γονείς και Κηδεμόνες θα επισκέπτεστε το
σχολείο μας με προκαθορισμένο ραντεβού, αφού προηγουμένως έχετε δηλώσει και εσείς ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα edupass.gov.gr το αποτέλεσμα του self test ή το αποτέλεσμα του rapid test. Επίσης, σε περίπτωση που έχετε εμβολιασθεί ή που έχετε νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου, η δήλωση αυτή πρέπει να γίνει μία μόνο φορά Με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά θα δηλώνετε την πρόθεση της φυσικής παρουσίας σας στους χώρους της σχολικής μονάδας και αυτή σας η δήλωση θα φαίνεται στη θυρίδα της σχολικής μας μονάδας, στην οποία έχει
πρόσβαση η Διευθύντρια του σχολείου μας.
Με εκτίμηση Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων 13ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου