Ενημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
13ου  Νηπιαγωγείου & 13ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων

Αγαπητοί γονείς,

Αρχικά θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχές μας για μια χρονιά δημιουργική με υγεία και πρόοδο για όλους. Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, σκοπός του συμβουλίου μας είναι η ηθική και υλική ενίσχυση του έργου του σχολείου για την αποδοτικότερη λειτουργία του και την αρτιότερη μόρφωση των μαθητών.

Για την επίτευξη του σκοπού αυτού χρειάζεται ανιδιοτελή προσφορά αλλά και στενή επικοινωνία & συνεργασία με τους δασκάλους και τους γονείς του σχολείου.

Την χρονιά που μας πέρασε, ο Σύλλογος μας (με την συμμετοχή πολλών από εμάς) κατάφερε να ανταπεξέλθει σε αρκετές υποχρεώσεις της σχολικής κοινότητας και να υλοποιήσει σημαντικά έργα. Μερικά από αυτά είναι : α) η πραγματοποίηση δραστηριοτήτων τις απογευματινές ώρες στο χώρο του σχολείου, β) ο καθαρισμός και χρωματισμός όλων των αιθουσών του Δημοτικού Σχολείου, γ) η ενίσχυση μαθητών των τμημάτων της έκτης (6) τάξης Δημοτικού για την συμμετοχή τους στην ετήσια εκδρομή του σχολείου στην Αθήνα και δ) συνεργασία με τις Διευθύνσεις του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου για την αποδοτικότερη επίλυση προβλημάτων στη σχολική κοινότητα.

Φέτος και πάλι με καλή συνεργασία από όλους, μπορούμε να λύσουμε θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την υγεία των παιδιών μας, να πραγματοποιήσουμε ανάλογες δράσεις με πέρυσι και να βοηθήσουμε τις Διευθύνσεις της σχολικής κοινότητας (Νηπιαγωγείου & Δημοτικού) στην επίλυση θεμάτων που θα προκύψουν κατά την διάρκεια της τρέχουσας χρονιάς.

Ξεκινώντας λοιπόν με αυτές τις προοπτικές, ζητάμε την δική σας συνδρομή στο Σύλλογο, η οποία όπως κάθε χρόνο είναι 10€ ανά οικογένεια (ανεξαρτήτου αριθμού παιδιών).

Επίσης θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε τη σύνθεση του νέου συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, που εκλέχτηκε στις 5 Οκτωβρίου 2016 από τη Γενική Συνέλευση των Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας :
Πρόεδρος : Ξεπαπαδάκης Δημήτρης, 6932651985, xepapadakis@earplus.gr
Αντιπρόεδρος και Εκπρόσωπος Ένωσης Γονέων : Χαλκιαδάκη Δόξα, 6932151119, doxahalk@yahoo.gr
Αντικατ. Εκπρόσωπος Ένωσης Γονέων : Παπαδάκης Μανώλης, 6937418003, papadmanolis@yahoo.gr
Γενικός Γραμματέας : Καραπατάκη Αγγελική, 6946588804, akarapataki@yahoo.com
Ειδικός Γραμματέας : Μακρέας Δημήτρης, 6978993502, dmakreas@yahoo.gr
Ταμείας : Χατζηπαρασχος Πέτρος, 6987699876, pitpetran@hotmail.com
Αναπληρωτής Ταμείας : Τζομπανάκης Νεκτάριος, 6944156605, nektariostzompanakis@yahoo.com

Τέλος υπάρχει και η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί μας μέσω e-mail του Συλλόγου στο sgoneon13@gmail.com και από το blogspot με όνομα sgoneon13.blogspot.com όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ανακοινώσεις και τις δράσεις του Συλλόγου.  

Χανιά 06-10-2016
                                                                                                  Με εκτίμηση

                                                                                                                      Το Δ.Σ. του Συλλόγου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου