Ενημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων

Αγαπητοί γονείς,
  • Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συνδρομή για το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων θα είναι δέκα (10) € ανά οικογένεια, ανεξαρτήτως του αριθμού παιδιών που φοιτούν στο σχολείο.
  • Το συμβούλιο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, σε συνεννόηση με τη διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου,  στηριζόμενο στον εθελοντισμό όλων μας, προτίθεται να βελτιώσει αισθητικά και λειτουργικά τον χώρο που τα παιδιά μας περνάνε ένα μεγάλο μέρος του χρόνου τους. Γι’ αυτό θα θέλαμε σε κάθε τάξης να υπάρξει ένας συντονιστής γονέας και σε συνεργασία με τον σύλλογο να προγραμματιστούν οι επεμβάσεις που θα κάνουμε στην κάθε τάξη.
  • Επίσης στα πλαίσια του χριστουγεννιάτικου “bazaar” εκτός από τα γλυκά που θα προσφέρουμε στο σχολείο όσοι από εμάς μπορούμε, θα έχουμε και ένα πάγκο με κατασκευές (χριστουγεννιάτικα, γούρια κλπ.) που θα φτιαξουμε στις 05/12/2015 και παρακαλούμε όσοι έχουν διάθεση και ταλέντο να προσέλθουν για να βοηθήσουν απο τις 16:00.
  • Σύντομα θα έχετε στα χέρια σας και το επιτραπέζιο ημερολόγιο με φωτογραφίες των τμημάτων του σχολείου μας. Το κάθε ημερολόγιο θα στοιχίζει πέντε (5)€ και όσοι θέλετε περισσότερα του ενός παρακαλώ να μας τα ζητήσετε.
Προκειμένου να γίνει η φωτογράφηση θα πρέπει να υπάρξει, απ΄ όσους γονείς δε θέλουν τα παιδιά σας να φωτογραφηθούν, δήλωση μη συμμετοχής του παιδιού στη φωτογραφία, η οποία πρέπει να επιστραφεί στο δάσκαλο της τάξης μέχρι τις 25/11/2015, σε αντίθετη περίπτωση συμπεραίνεται η συγκατάθεση σας. 
  • Υ.Γ.: Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν με τις πολύτιμες γνώσεις τους στο σύλλογο και στο σχολείο και έχουν ειδικότητα λογιστή, ηλεκτρολόγου, μπογιατζή, υδραυλικού όπως επικοινωνήσουν με τη Ζωή Πριναράκη (6976472226). 

Με εκτίμηση
Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων
13ου δημοτικού σχολείου και 13ου νηπιαγωγείου Χανίων
__________________________________________________________________________________________________________________
Δήλωση
 για επιστροφή στο σχολείο σε περίπτωση μη συμμετοχής στη φωτογράφηση
 Ο/η δηλών/ούσα ………..……………………………… δεν δίνω την συγκατάθεση μου για συμμετοχή του παιδιού μου ………………………………….……. μαθητή/τριας της τάξης …………. στην ομαδική φωτογραφία της τάξης του/της που θα δημοσιευτεί στο ετήσιο ημερολόγιο του σχολείου μας και επιμελείται ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων.  
Ο δηλών

Γονέας – Κηδεμόνας












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου