Εκδηλώσεις βιβλίου στο σχολείο μας!!!

Αγαπητοί γονείς,

Το σχολείο μας στα πλαίσια εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας παιδικού βιβλίου διοργανώνει τη Δευτέρα 7 Απριλίου τις εξής εκδηλώσεις στο χώρο του σχολείου;

Βazaar μεταχειρισμένου βιβλίου από τις 17.30 έως 19.00 και στη συνέχεια στρογγυλό τραπέζι- συζήτηση ενηλίκων με τη συγγραφέα κ.Αγγελική Βαρελά και την ψυχολόγο κ. Ελένη Κουράκη.
Η στήριξη όλων μας στη σπουδαία αυτή δράση θα εγγυηθεί και τη επιτυχία της!!
Ας στείλουμε όλοι- μέχρι την Παρασκευή 4 Απριλίου- από ένα ή περισσότερα βιβλία που "περισσεύουν " στη βιβλιοθήκη μας και ας συμβάλλουμε στην αναδιαμόρφωση της αυλής και στην οικονομική ελάφρυνση των μαθητών της έκτης δημοτικού που θα μεταβούν στην Αθήνα με τα έσοδα που θα προκύψουν!
Όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από  κοντά τη συγγραφέα Αγγελική Βαρελά και να συμμετέχουν στη συζήτηση ενηλίκων που θα γίνει με την ίδια και την ψυχολόγο κ. Ελένη Κουράκη ας το δηλώσουν έγκαιρα συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα - μιας και ο αριθμός συμμετεχόντων  θα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και τη στήριξή σας σε όλες τις πρωτοβουλίες- δράσεις του σχολείου μας μέχρι τώρα και σας υποσχόμαστε...κι άλλες πολλές!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου