Tην Πέμπτη Εκκλησιασμός & Kοινωνικό Παντοπωλείο!!!


Αγαπητοί γονείς, με αφορμή την εορτή των 3 Ιεραρχών  σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 30/01/2014 οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο κανονικά στις 8.10 πμ. Στη συνέχεια τα παιδιά θα εκκλησιαστούν στον Άγιο Παντελεήμονα, ενώ οι γονείς μπορείτε να προσέρχεστε για να τα παραλάβετε μεταξύ 09.45 και 10.00 πμ.
Αγαπητοί γονείς, ένα ακόμη ζήτημα που απασχολεί τη σχολική μονάδα είναι η δυνατότητα στήριξης συνανθρώπων μας που απευθύνονται για την ικανοποίηση βασικών τους αναγκών όπου υπάρχει κουτί  Κοινωνικού Παντοπωλείου (συνεπώς και στη σχολική μας μονάδα).
Στην περίπτωση που είστε σύμφωνοι να προχωρήσουμε εμπράκτως σε μία ακόμη κίνηση ανθρωπιάς παρακαλούμε πολύ να συμβάλλετε άμεσα με δύο είδη τροφίμων της επιλογής σας (κατά προτίμηση γάλα εβαπορέ και ζυμαρικό ή ό,τι άλλο εσείς κρίνετε απαραίτητο) στο κουτί κοινωνικής αλληλεγγύης του σχολείου μας!
Με την ευχή η φώτιση του παρελθόντος να αποτελέσει δύναμη και παράδειγμα για μια ποιοτική πορεία του καθενός μας, ξεχωριστά, μα και όλων μας μαζί, σας ευχόμαστε χρόνια πολλά για τα  παιδιά σας-τους μαθητές μας !
 
 Η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου