Ένα bazaar γεμάτο συναίσθημα!!!



Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε ο κανόνας ότι όταν δάσκαλοι και μαθητές συνεργάζονται τόσο καλά...τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά!!!
Εχθές το απόγευμα συμμετείχαμε όλοι σε ένα ξεχωριστό bazaar που τα είχε όλα!!
Πρωταγωνιστές οι μαθητές του σχολείου που με τη βοήθεια των δασκάλων τους ξεδίπλωσαν τις "εμπορικές" τους ικανότητες και πούλησαν μέχρι και το τελευταίο μικροδωράκι που οι ίδιοι είχαν προσφέρει... για πολύ καλό σκοπό!!!
Η ωραία χριστουγεννιάτικη μουσική και οι όμορφες φωνούλες των παιδιών της Ά Δημοτικού "ξύπνησαν" το Πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα μας και μας έκαναν να σιγοτραγουδήσουμε μαζί τους γνώριμους χριστουγεννιάτικους σκοπούς!!!
Σπουδαία συναισθήματα πλημμύρισαν το χώρο και τις καρδιές όλων μας!!!
Αγάπη, αλληλεγγύη, προσφορά, κατανόηση, ικανοποίηση ήταν ζωγραφισμένη στα προσωπάκια των παιδιών- εκτός από τα όμορφα σχέδια που με ιδιαίτερη επιμέλεια τους ζωγράφισε εθελοντικά η κ. Κωνσταντίνα!!!
Ο ζεστός καφές της κ. Μαριάννας και οι γλυκές κι αλμυρές λιχουδιές που προσφέραμε όλοι οι γονείς μας κράτησαν σε " εγρήγορση" και κέφι μέχρι αργά το βράδυ!!!
Μόνο όταν το "ευχόδεντρο" γέμισε ασφυκτικά με όμορφες ευχές για το νέο έτος αποφασίσαμε να σβήσουμε τα φώτα και να επιστρέψουμε σπίτι κουβαλώντας δώρα και αξέχαστες αναμνήσεις!!!
Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους!!!








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου